Friesland


biljarten.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Friesland
Black Horse Menaldum
Black Horse Menaldum
http://httpd.chello.nl/~r.feenstra59/Biljarten.htm

De Blauwe Bal Joure
De Blauwe Bal Joure
http://deblauwebal.ijdema.net

De Wille Stjitters Hichtum
De Wille Stjitters Hichtum
http://dwshichtum.uwnet.nl/

S.k.e.n. Jonkerslân
S.k.e.n. Jonkerslân
http://www.sken.nl/

Gerelateerd
 • Laat De Brikkenmikkers in Klazienaveen maar schuiven
  In het Hampshire Hotel Emmen (voorheen De Giraf) worden zaterdag de Emmer sportverkiezingen gehouden. Sjoelvereniging De Brikkenmikkers uit Klazienaveen is hofleverancier. Zij doet een gooi naar liefst drie prijzen. Een van de kanshebbers is Elly Mensen (43) uit Klazienaveen, regerend wereld- en Nederlands kampioen. En daardoor kandidaat-sportvrouw van het jaar 2014 in Emmen.
 • Nieuw meubilair voor dorpshuis Drongelen na gift Oranje Fo..
  DRONGELEN ? Met behulp van 7500 euro van het Oranje Fonds kon dorpshuis De Oude School in Drongelen nieuw meubilair aanschaffen. Tafels, stoelen en barkrukken zijn vervangen.
 • Kampioenschap biljarten 55+
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Smalle Beurs Inloopavond
  Wie zin heeft in een gezellige avond uit maar niet zo veel te besteden heeft, is welkom op de Smalle Beurs Inloopavond.
 • Driebander Hofman uitgeschakeld in Zundert
  De slotdag van het kersttoernooi driebanden in Zundert moet het doen zonder de inbreng van Nederlandse ..., lees meer op Kanaal Sportwereld
 • Er staan 4 links op deze pagina.
  Privacybeleid