Friesland


biljarten.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Friesland
Black Horse Menaldum
Black Horse Menaldum
http://httpd.chello.nl/~r.feenstra59/Biljarten.htm

De Blauwe Bal Joure
De Blauwe Bal Joure
http://deblauwebal.ijdema.net

De Wille Stjitters Hichtum
De Wille Stjitters Hichtum
http://dwshichtum.uwnet.nl/

S.k.e.n. Jonkerslân
S.k.e.n. Jonkerslân
http://www.sken.nl/

Gerelateerd
 • Groene Ster hervat seizoen met dikke zege
  ROTTERDAM - Groene Ster Vlissingen heeft vrijdagavond de derde overwinning van het seizoen geboekt. In Rotterdam werden de zaalvoetballers van TPP met 3-7 verslagen. Door de zege stijgt de ploeg van Hicham Benhammou een plaatsje op de ranglijst.
 • Motorclubs dreigen overheid met rechter
  FOK.nl cookie-informatie
 • Springbok sluit biljarten seizoen af met kunststoter Erik ..
  Biljartclub De Hoef die het zevende seizoen afsloot onder het genot van een borrel had veel hoogtepunten. Eerst werden de
 • Wat kan de ANBOvoor u betekenen?
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Leerlingen Mencia gaan biljarten
  ZUNDERT - Biljarten is wiskunde. Het heeft er in ieder geval heel erg veel van weg, zeker als je weet hoe het ?diamondsysteem? werkt.

 • Privacybeleid