Friesland


biljarten.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Friesland
Black Horse Menaldum
Black Horse Menaldum
http://httpd.chello.nl/~r.feenstra59/Biljarten.htm

De Blauwe Bal Joure
De Blauwe Bal Joure
http://deblauwebal.ijdema.net

De Wille Stjitters Hichtum
De Wille Stjitters Hichtum
http://dwshichtum.uwnet.nl/

S.k.e.n. Jonkerslân
S.k.e.n. Jonkerslân
http://www.sken.nl/

Gerelateerd
 • 260 handtekeningen voor biljarten Makado
  Voorzitter Max van der Kerkhof van de stichting Senioren Schagen heeft dinsdag aan het eind van de middag in totaal 260 handtekeningen overhandigd aan het bestuur van de winkeliersvereniging van het Makado Centrum.
 • Biljartwedstrijden in Klaampe
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • EK biljarten in Doetinchem
  DOETINCHEM - Het eredivisie topteam biljarten van A1 Biljarts/De Veemarkt uit Doetinchem is in het weekeinde van 14 en 15 maart 2015 gastheer van de kwalificatiewedstrijden van het Europees kampioenschap 2015 klassieke spelsoorten voor clubteams.
 • Raymond Ceulemans: 'Biljarten is sport, kunst en cultuur' ..
  Ceulemans heeft getekend bij 't Caves in Wintelre
 • Amivedi: dieren op zoek naar hun baas
  Amivedi: dieren op zoek naar hun baas

 • Privacybeleid