Friesland


biljarten.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Friesland
Black Horse Menaldum
Black Horse Menaldum
http://httpd.chello.nl/~r.feenstra59/Biljarten.htm

De Blauwe Bal Joure
De Blauwe Bal Joure
http://deblauwebal.ijdema.net

De Wille Stjitters Hichtum
De Wille Stjitters Hichtum
http://dwshichtum.uwnet.nl/

S.k.e.n. Jonkerslân
S.k.e.n. Jonkerslân
http://www.sken.nl/

Gerelateerd
 • KBO informatie
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Leo Leeggangers uit Raamsdonksveer biljart 104 uur voor go..
  RAAMSDONKSVEER - 104 uur achter elkaar biljarten zonder tussendoor te slapen, dat is niet niks, maar Leo Leeggangers uit Raamsdonksveer is de uitdaging aangegaan.
 • Nieuw wereldrecord: 81 uur biljarten door Marijn van Peer ..
  BREDA - Het is hem gelukt: Marijn van Peer heeft in café Du'n Hoek in Breda in totaal 81 uur gebiljart. Dat deed de Bredanaar voor het goede doel. Hij haalde daarmee 5527 euro op. Het laatste uur speelde hij een potje tegen wereldkampioen driebanden Dick Jaspers.
 • Leerlingen Mencia gaan biljarten
  ZUNDERT - Biljarten is wiskunde. Het heeft er in ieder geval heel erg veel van weg, zeker als je weet hoe het ?diamondsysteem? werkt.
 • Parkpaviljoen Waalwijk gooit roer om
  WAALWIJK - Stichting Parkpaviljoen Waalwijk gooit het roer om. Het bestuur vindt dat het Parkpaviljoen bij het Wandelpark een bredere maatschappelijke en sociale functie moet krijgen.

 • Privacybeleid