Friesland


biljarten.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Friesland
Black Horse Menaldum
Black Horse Menaldum
http://httpd.chello.nl/~r.feenstra59/Biljarten.htm

De Blauwe Bal Joure
De Blauwe Bal Joure
http://deblauwebal.ijdema.net

De Wille Stjitters Hichtum
De Wille Stjitters Hichtum
http://dwshichtum.uwnet.nl/

S.k.e.n. Jonkerslān
S.k.e.n. Jonkerslān
http://www.sken.nl/

Gerelateerd
 • Verlies Stuc. Bedr. Kanters
  ZEVENBERGEN ? Afgelopen maandag speelde het driebanden team Stuc. Bedr. Kanters uit tegen BV de Zwaan in Sprundel. De koploper speelde met de spelers Wim Kanters, Jos Broeders, Marjo Hoeven en Maikel van Wingerden waren van de partij. Bord 2 Jos en bord 3 Marjo moesten als eerste met de wedstrijden beginnen. Marjo bord 3 met 25 caramboles moest tegen Henk Leijten spelen. Marjo had moeite met de wedstrijd, had veel beurten nodig om de partij alsnog te winnen. Jos bord 2 met 25 caramboles speelde tegen Ben Stadhouders. Ze waren aan elkaar gewacht de partij ging gelijk op. Jos ?
 • Anita en Ed claimen 'ai ai ai' uit Songfestivallied
  THOLEN - Zangduo Anita en Ed beschuldigt Trijntje Oosterhuis voor de grap van plagiaat. Vrijdag stuurde Anita het bericht de wereld in dat het ai ai ai uit het Songfestivallied Walk Along gejat is van hun liedje Chinees Indisch Restaurant.
 • BV Amicitia
  ROOSENDAAL ? Op woensdag 11 maart zijn de laatste wedstrijden gespeeld van het clubkampioenschap libre-biljarten bij BV Amicitia. Het was weer zeer spannend. Er waren drie personen die nog kans maakten op de eerste plaats. Te weten: Jan Dekker, Cees Broeren en Koos de Boe. Ze zaten zo kort bij elkaar dat in principe nog alles mogelijk was. Dat bleek ook uit de laatste drie partijen, want Cees Broeren won van Jan Dekker en Koos de Boe won ook van Jan Dekker. De finalepartij was zodoende tussen Cees Broeren en Koos de Boe. Als Cees Broeren 2 caramboles te kort ?
 • Keihard afzien op NK Tegenwindfietsen
  NEELTJE JANS - Het was flink doortrappen op de Oosterscheldekering vandaag. De ruim 200 deelnemers van de tweede editie van het NK Tegenwindfietsen moesten windkracht 8 verslaan.
 • Halloween-biljarten in het donker
  Een uit Amerika overgewaaid fenomeen, heeft nu ook in het Zolderse biljartmilieu ingang gevonden: Halloween! Een carnaval, maar dan later op het jaar, dat ...
 • Er staan 4 links op deze pagina.
  Privacybeleid