Snooker


biljarten.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Snooker
Cue Action
Cue Action
http://www.cueaction.nl/

SnookerClub Kaaihoeve
Enter your description here...
http://www.kaaihoeve.be

SnookerClub Looise SC
SnookerClub Looise SC
http://www.shoelux.com/weblooise/

SnookerClub The Fifth Planet
SnookerClub The Fifth Planet
http://www.snookervereniging.nl/

The Happy Snooker
De site van de the happy snooker hasselt, waar niet enkel snooker centraal staat. er is ook pool, darts, kicker, voetbal, fietsen, motorsport, live music en happy events (evenementen).
http://www.thehappysnooker.be/

Gerelateerd
 • Veiling Sarto Andijk: 250 euro voor een konijn
  De parochieveiling Sarto heeft vrijdagavond 30.536 euro opgebracht, ruim 500 minder dan vorig jaar, maar aanzienlijk meer dan in 2013. Het geld zal worden verdeeld onder ruim 25 Andijker verenigingen.
 • Tip de redactie van Krant van Hoogeveen
  Tip de redactie
 • Nieuwe plek voor 't Fort, ruimte voor álle Cuijkenaren
  CUIJK - Beheerder Ben Janssen en de twintig vrijwilligers hebben vorige week woensdag definitief hun intrek genomen in het nieuwe ?t Fort. Met koffie en gebak. Een prachtig ontmoetingscentrum binnen de nieuwbouw van de Cuijkse Cantheelen. Gelegen aan het straatje tussen de twee middelste torens.
 • Schaakprogramma met een persoonlijkheidsstoornis
  RUCPHEN ? Tussen Kerst en Nieuw ligt het clubschaakleven even stil. Dat betekent niet dat er niets gebeurt op schaakgebied. In Groningen werd rond de Kerst een groot schaakfestijn georganiseerd, met diverse toernooien en tweekampen en veel Nederlandse en buitenlandse schaaktoppers en subtoppers. In Kaatsheuvel is de beste jeugd van Brabant bijeengekomen om onder elkaar het jeugdschaakkampioenschap van Brabant uit te vechten. Daaronder ook diverse West-Brabantse talenten, zoals Alik Tikranian, Erwin Kalle, Thomas Schlössels, Mick Dielissen, Alex Karapetov, Marieke van Essen en Cora en Kimberley Oostvogels. Op www.nbsb.nl kunt u daar van alles over terugvinden, met foto?s van Ad Bruijns. ?
 • Verkiezing Clubhelden van de Amateursport
  De Zwartewaterkrant.nl wil nieuws en informatie bij een zo groot mogelijk publiek brengen. Daarom is gekozen voor een duidelijke, herkenbare opmaak die een grote groep zal aanspreken. Zover mogelijk iedere dag nieuws en informatie, aangepast aan de dag en het tijdstip.

 • Privacybeleid